THE INSTALLATION

'The Installation' featured the second edition of 'Transitional ___' by Shophouse & Co. Designed in collaboration with Pomeroy Studio, this edition activated the National Design Centre's roof terrace into a social space while shining a spotlight on using the power of design for good.

30 solar panels from ReZeca Renewables fitted out the rooftop trellis to power lighting installations by Arup and LightCollab, as well as performances, talks and workshops over the three week long period. The belief in  'Design Green!' as a lifestyle manifested itself in the integration of green walls by Consis Vertical Greenery System, urban furniture made from recycled tires, including a rooftop farm by Edible Gardens to create a harmonious synergy of ecological enjoyment.

 www.shophouseandco.com | www.transitional.sg